Skip to content

Servicemedarbejder

Servicemedarbejder til producent af innovative energiløsninger

Vil du være en del af en hurtigt voksende virksomhed, som producerer grønne energiløsninger med globalt potentiale til at gøre en reel forskel for den grønne omstilling? Værdsætter du et fleksibelt arbejdsliv i en ung virksomhed med iværksætterånd og ambitioner om at nå store fælles mål? Brænder du for at levere gode madoplevelser og høj service for dine kollegaer? Så er du måske den medarbejder vi søger til en nyoprettet stilling med opstart hurtigst muligt.

Hvem er vi?

Heliac er en innovativ virksomhed med hovedsæde i Hørsholm, som består af et stærkt team på 30 ansatte med tværfaglig baggrund inden for naturvidenskab og forretningsudvikling. Heliac producerer, leverer og installerer solvarmeanlæg baseret på vores omkostningseffektive linser.

Hvem er du?

Du har en baggrund eller uddannelse indenfor køkken eller kantineområdet. Vi ser det som en fordel, at du har erfaring med Facility Management. Du arbejder selvstændigt, er mødestabil og kan bevare overblikket i en til tider travl hverdag, hvor der er mange bolde i luften på én gang. Som person ser vi dig som proaktiv, smilende, hjælpsom samt at du besidder et stort servicegen.

Udover de praktiske opgaver i vores køkken vil du desuden også skulle varetage nogle lettere administrative opgaver.

Dine opgaver:

  • Mødeforplejning
  • Opfyldning af kaffebar
  • Opstilling af frokostbuffet
  • Oprydning og lettere rengøring
  • Indkøb af dagligvarer
  • Modtagelse af pakker/post
  • Gæstemodtagelse i vores reception
  • Bestilling af kontorartikler
  • Lettere administrative opgaver

Da vi stadig er en mindre virksomhed, må det forventes, at der også vil opstå arbejdsopgaver, som ligger udenfor stillingens kerneopgaver. Stillingen er på 25 timer om ugen og der tilbydes en timeløn på 130,00 kr/t.

Din ansøgning

Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi indkalder løbende til samtaler, så hvis du tænker, at du er den rette kandidat, så send din motiverede ansøgning til os så hurtigt som muligt. Din ansøgning behandles selvfølgelig fortroligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mia Anna Lønberg: ml@heliac.dk

Send en motiveret ansøgning vedlagt dit CV og andre bilag til career@heliac.dk

Alle interesserede kandidater - uanset alder, køn, etnicitet eller religion - opfordres til at søge stillingen.