Skip to content

Advokat eller jurist

Advokat eller virksomhedsjurist til innovativ producent af grønne energiløsninger i Hørsholm

Trives du med en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor du selvstændigt bringer dine juridiske kompetencer, forretningsforståelse og forhandlings- og samarbejdsevner i spil? Vil du være en del af en hurtigt voksende virksomhed, som producerer grønne energiløsninger med globalt potentiale til at gøre en reel forskel for den grønne omstilling? Værdsætter du et fleksibelt arbejdsliv i en ung virksomhed med iværksætterånd og ambitioner om at nå store fælles mål? Så er du måske vores nye in-house advokat eller virksomhedsjurist.

Hvem er vi?

Heliac er en innovativ virksomhed med hovedsæde i Hørsholm, som består af et stærkt team på 25 ansatte med tværfaglig baggrund inden for naturvidenskab og forretningsudvikling. Heliac producerer, leverer og installerer solvarmeanlæg baseret på vores omkostningseffektive linser.

Vi kan tilbyde dig et alsidigt job med gode og fleksible arbejdsvilkår i en internationalt orienteret virksomhed i hastig vækst og med globalt potentiale til at gøre en reel forskel for den grønne omstilling. Der er tale om en nyoprettet stilling, som vi forventer, at du vil være med til at præge.

Hvem er du?

Du er uddannet jurist (cand.jur.) og har min. 5 års relevant erfaring fx som virksomhedsjurist eller advokatfuldmægtig/advokat. Vi lægger vægt på, at du har bred erfaring med selskabsret, kontrakter, ansættelsesret og juridisk compliance (herunder GDPR), og at du har lyst og evne til at sætte dig ind i juridiske specialområder. Kendskab til miljø- og energiret samt konkurrenceret er en fordel, men ikke et krav. Vi lægger desuden vægt på, at du har forretningsforståelse samt gode forhandlings- og samarbejdsevner.

Du trives i rollen som generel juridisk rådgiver og sparringspartner for hele organisationen i forbindelse med alt fra mindre driftsopgaver til store projekter. Du motiveres af en hverdag med fart på og med samarbejde på tværs af organisationen og et løbende tæt samarbejde med ledelsen. Du er målrettet og proaktiv, og du bidrager til effektive og værdiskabende processer. Du evner at formidle juridiske budskaber sagligt og forståeligt – også til ikke-jurister.

Du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Juridisk rådgivning og sparring med selskabets medarbejdere, direktion og bestyrelse
  • Kontraktstyring og kontraktovervågning, herunder vedrørende forsyningskæder, salg og forsikring
  • HR-jura, herunder rådgivning om ansættelsesretlige spørgsmål og håndtering af konkrete personalesager
  • Selskabsret, herunder forberedelse af generalforsamlinger, administration af ejerbøger og warrantprogrammer m.v. i selskabet og dets datterselskaber
  • Juridisk compliance, herunder GDPR
  • Indkøb af advokatydelser i samarbejde med ledelsen

Da Heliac stadig er en mindre virksomhed, må det forventes, at der også vil opstå arbejdsopgaver, som ligger uden for stillingens kerneopgaver.

Din ansøgning

Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi indkalder løbende til samtaler, så hvis du tænker, at du er den rette kandidat, så send din motiverede ansøgning til os så hurtigt som muligt. Din ansøgning behandles selvfølgelig fortroligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sarah Roloff, sr@heliac.dk eller tlf. 28450300.

Send en motiveret ansøgning vedlagt dit CV, eksamensbeviser og andre bilag til hr@heliac.dk.
Alle interesserede kandidater - uanset alder, køn, etnicitet eller religion - opfordres til at søge stillingen